Laatat

TT-JA HTT-LAATAT

TT-laatat ovat erinomainen valinta teollisuus- ja varastorakennusten kattamiseen väli- ja yläpohjien osalta. TT-laattoja voidaan valmistaa jopa 25 metrin jännevälillä. HTT-laatat soveltuvat yläpohjien kattamiseen, jopa 30m jännevälillä. TT- sekä HTT-laattojen leveyttä sekä korkeutta voidaan säätää kohteen ja tarpeen mukaan, tyypillinen leveys on 3000mm ja korkeus 300-1300mm.

Betsetin uudella MaxTT-laatalla on mahdollista kattaa kerralla enstistä suurempia alueita. Isojen mittojen MaxTT nopeuttaa asennusta entisestään.

tt5_rajattu.jpg

ONTELOLAATAT

Ontelolaatat ovat esijännitettyjä laattaelementtejä, joita on kevennetty laatan pitkittäissuunnassa kulkevilla onteloilla. Näitä käytetään asuin-, liike- ja teollisuusrakennusten ala-, väli- ja yläpohjissa sekä joskus myös seinissä. Laatat voidaan valmistaa myös alapinnaltaan eristettyinä. Laattavahvuudet ovat 150, 200, 265, 320, 370, 400 ja 500 mm.

- - valmiskuorma_1.jpg

KUORILAATAT

Kuorilaatta on ohut, esijännitetty laattaelementti, joka toimii muottina paikalla valettavalle betonille. Kuorilaatta toimii myös pääraudoituksen sisältävänä liittorakenteena yhdessä päällevalun kanssa. Käyttökohteita ovat tyypillisesti ala- ja välipohjat ja parkkitasot.

Betsetin tuottamat laattavahvuudet ovat 80 ... 200 mm.