Betsetin visiot ja arvot

Liiketoimintamme keskeisimmät arvot ovat:

Arvojemme tavoitteena on ohjata toimintaamme kohti asiakkaita ja heidän tarpeitaan. Arvot ovat yhdistelmä, johon liittyvät aikaisemmat menestystekijät ja tulevaisuuden haasteiden asettamat vaatimukset. Liiketoiminnan osalta olemme päättäneet, että kulmakivenä on lisäarvon tuottaminen. Arvomme jakautuvat viiteen ryhmään:

BETSET OY:N ARVOT

VÄLITTÄMINEN - Toimintamme on avointa ja rehellistä. Vaalimme Me - henkeä työpaikallamme

Perheyrityksenä toimintamme saa kasvot. Johtajamme ovat tavoitettavissa ja he välittävät alaisistaan. Olemme toisillemme rehellisiä ja avoimia. Joustava organisaatiomme mahdollistaa nopeat päätökset.

LUOTETTAVUUS - Pidämme lupauksemme ja kunnioitamme yhteistyökumppaneita

 Tuotteemme ja palvelumme ovat luvatun kaltaisia: Sen minkä lupaamme mahdolliseksi, me myös toteutamme. Kannamme vastuun teoistamme, ongelmat selvitetään nopeasti ja avoimesti. Koko toiminnan kattava ISO 9000:2000 laatusertifikaatti kertoo toimintamme laadusta.

KESTÄVÄ LIIKETOIMINTA - Tehokkaat investoinnit takaavat kilpailukyvyn myös tulevaisuudessa

Menestyksen perustana on vankan kokemuksen lisäksi voimakas panostus tuotekehitykseen. Tehokkaat, oikein suunnatut ja ajoitetut investoinnit pitävät meidät alan kärkijoukossa myös tulevaisuudessa, meillä on halu menestyä!

"Propelli päässä ja jalat maassa" - Myyntijohtaja S. Immonen

ASIAKASKESKEISYYS - Asiakkaan joustava palveleminen

Palvelemme asiakasta yli 60 vuoden kokemuksella ja varmuudella. Asiakkaan joustava palveleminen tarkoittaa laajan tuoteskaalan tarjoamia etuja, sitoutumista sekä asiakkaan kuuntelemista ja huomioon ottamista yhteistyön joka vaiheessa.

"Asiakas maksaa sinunkin palkkasi" - Työnjohtaja R. Lindberg

YMPÄRISTÖ - Vastuunkanto ympäristöstä nyt ja tulevaisuudessa

Haluamme, että meidät tunnetaan yhtiönä, jota leimaa vahva sitoutuminen egologisesti kestävään kehitykseen. Kannamme vastuun ympäristöstä nyt ja tulevaisuudessa.

VISIOMME

Betset on nuorekas ja kehittyvä yritys, jolle tunnusomaista on asiakkaiden tunteminen, oleelliseen keskittyminen ja vastuunotto.

Haluamme olla yksi alan johtavista yrityksistä ja kasvaa kannattavasti valituilla markkinoilla niissä tuoteryhmissä, joissa kilpailemme.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan suoritustamme, ja pidämme antamamme lupaukset.